Urządzenia i Akcesoria
Sos z czerwonego wina
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
300 g
Składniki
-
500 g czerwonego wina wytrawnego
-
500 g cukru
-
1 laska cynamonu połamana na 4 cm kawałki
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
8.4 mg
Białko
0.2 g
Kalorie
3300.4 kJ /
788.8 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
171.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PRZYPRAWY I DODATKI
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Vitello tonnato - mięso na zimno z sosem z tuńczyka
25 godz. 20 min
Sos berneński
15 min
Babka drożdżowa Panettone
3 godz.
Korzenny crème brulée
3 godz. 30 min
Majonez japoński (kewpie)
15 min
Sos Mojo Amarillo
45 min
Oliwa toskańska
10 min
Oliwa cytrynowo-rozmarynowa
2 godz. 20 min
Steki z polędwicy wołowej z sosem chimichurri
40 min
Japoński pikantny krem jajeczny (chawanmushi)
35 min
Sos bordoski (sos bordelaise)
1 godz. 5 min
Sos z octu balsamicznego do pieczonych warzyw
40 min